Rosee-gin lanseerattiin – tietenkin pinkin väristä

Ruoka · Tim Isokivi

Kesäisestä roseeviinistä on tullut muutamassa vuodessa melkoinen trendijuoma. Viinin ohella roseeta on tarjoiltu muun muassa nallekarkkien, suklaan ja jäätelön muodoissa. Nyt on vuorossa viiniä vahvempi alkoholijuoma.

Viinivalmistaja Wölffer Estate Vineyard on lasneerannut ginin, jonka pohjana toimii tislattu roseeviini. Täysin kirkkaan juoman sijaan gini on tietenkin teeman mukaisesti pinkin sävyistä.

Viinistä valmistettu gini saattaa kuulostaa vähintäänkin erikoiselta. Refinery 29 -sivuston mukaan giniksi kuitenkin määritellään mikä tahansa vahva alkoholi, joka on maustettu katajanmarjoilla ja muilla kasveilla.

Wölffer Estate kuvailee juoman makua tavallisia ginejä leikittelevämmäksi ja hedelmäisemmäksi. Giniä myydään toistaiseksi vain tietyissä kaupoissa Yhdysvaltojen itärannikolla ja Bottle Hampton -verkkokaupassa.

 

〰 Batch 2 coming soon. Stay tuned for locations. 〰 #wolfferpinkgin

Henkilön Wölffer Estate Vineyard (@wolfferwine) jakama julkaisu 2. 08ta 2017 klo 12.06 PDT