Tarkkasilmäinen nainen paljasti pedofiilin lentokoneessa

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa tarkkasilmäinen lentomatkustaja on noussut sankariksi paljastettuaan toisen matkustajan olevan pedofiili. Seattlelainen peruskoulun opettaja sattui näkemään lentokoneessa edessään istuneen miesmatkustajan tekstiviestit, koska miehen puhelimen kirjasinkoko oli asetettu suureksi.

Nainen uskaltautui ottamaan valokuvia 56-vuotiaan miehen viesteistä, joissa tämä vaikutti keskustelevan toisen ihmisen kanssa kahden lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Nainen ilmoitti asiasta Southwest Airlinesin lentohenkilökunnalle, joka ilmoitti havainnoista eteenpäin.

Lennon laskeuduttua San Joseen paikallinen poliisi ja FBI ottivat miehen kiinni. Poliisi sai pian selville, että naisen havainnot pitivät paikkansa ja että keskustelun toinen osapuoli oli 50-vuotias lastenhoitaja. Tämä asui miehen tavoin Tacomassa. Keskustelu oli käyty 5- ja 7-vuotiaiden lasten hyväksikäytöstä.

Molemmat saatiin pidätettyä, ja nyt he ovat vankilassa odottamassa oikeuden käsittelyä. He eivät saaneet mahdollisuutta päästä vapaaksi takuita vastaan. Molempia odottavat raskaat syytteet. Nyt poliisi ylistää naista sankariksi.