Angelina Jolien ohjaama elokuva Netflixiin – tässä sen traileri!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Angelina Jolie tunnetaan parhaiten Hollywood-näyttelijänä, mutta hän on toiminut myös tuottajana, käsikirjoittajana ja ohjaajana. Naisen tuoren ohjaustyö on tänä vuonna ensi-iltansa saava First They Killed My Father.

Tosiapahtumiin ja samannimiseen kirjaan perustuva First They Killed My Father kertoo elämästä Kambodzassa Pol Potin hirmuhallinnon aikana. Elokuvan päähenkilö on Loung Ung, joka joutui maan sisällissodan myötä eroon perheestään ja värvätyksi lapsisotilaita kouluttavaan leiriin.

Jolien ohjaaman, tuottaman ja käsikirjoittaman elokuvan traileri on julkaistu Youtubessa. First They Killed My Father saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 14. syyskuuta, minkä jälkeen se ilmestyy katsottavaksi Netflix-suoratoistopalveluun.

Angelina Jolie erosi viime syksynä silloisesta aviomiehestään, Brad Pittista. Taannoin hän paljasti kärsineensä Bellin pareesin aiheuttamasta kasvohalvauksesta ja verenpainetaudista eron jälkeen.