Hiphop-mogulia syytetään tappouhkauksista – uhkaili elokuvaohjaajaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen hiphop-moguli Suge Knight on uransa aikana päätynyt useasti tekemisiin lain kanssa ja väkivaltaisiksikin äityneisiin riitoihin muiden tähtien kanssa. Nyt Los Angelesin suuri valamiehistö syyttää miestä tappouhkausten tekemisestä.

Knightin kerrotaan lähettäneen Straight Outta Compton -elokuvan ohjaajalle, F. Gary Graylle uhkaavia tekstiviestejä. TMZ-sivuston mukaan levymoguli ei ollut lainkaan mielissään siitä, kuinka hänet oli elokuvassa esitetty. Gray sai tappouhkaukset elokuussa 2014, elokuvan kuvausten ollessa vielä käynnissä.

Tammikuussa 2015 Suge Knight pidätettiin murhasta syytettynä. Miehen epäillään ajaneen Terry Carter -nimisen miehen päältä Straight Outta Compton -elokuvan kuvauspaikalla. Knight istuu parhaillaan vankilassa odottamassa tapauksen oikeudenkäyntiä.

Marion ”Suge” Knight oli aikoinaan paikalla, kun Tupac Shakur ammuttiin kuoliaaksi Las Vegasissa. Los Angelesin Comptonissa varttunut Suge Knight on ollut mukana vaikuttamassa esimerkiksi Dr. Dren, Tupacin ja Snoop Doggin uralla. N.W.A.-yhtyeestä kertoneessa Straight Outta Compton -elokuvassa häntä näytteli R. Marcos Taylor.