Miehen masturbointi päättyi putkaan – napattiin alastomana moottoritiellä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisit raportoivat lähes viikoittain veijareista, jotka ovat päättäneet tyydyttää itseään julkisesti seksinnälkäänsä vähentääkseen ja paineita purkaakseen. Yksi masturboimisen äärimmäisyyksiin vieneistä henkilöistä on amerikkalainen Stephen Kurkowiak.

New Jerseyn poliisi sai ilmoituksen alastomasta miehestä, joka oli ylittänyt moottoritien kolmen kaistan välistä kävellen. Paikalle saavuttuaan viranomaiset kohtasivat nakuna kekkuloineen 39-vuotiaan Stephen Kurkowiakin. Samaan aikaan kun viranomaiset olivat lähestyneet Kurkowiakia, otti hän seksilelun ulos peräaukostaan.

Poliiseja pelästynyt alaston Kurkowiak heitti seksivälineen olkansa yli. Mies tunnusti tyydyttäneen itseään samalla, kun hänen ohi ajoi autoja. Kun poliisit kysyivät syytä moiselle käyttäytymiselle, tunnusti Kurkowiak kaiken lisäksi kuvanneen tapahtumat digikamerallaan. Poliisit takavarikoivat seksilelun todisteena.

– Tykkään olla alasti ja kuvata itseäni, Kurkowik selitti poliiseille The Smoking Gunin mukaan.

Poliisi