Uskotko silmiäsi? Nainen pakkasi 200 esinettä yhteen matkalaukkuun

Matkailu · Tim Isokivi

Kaikkien lomamatkalle mukaan tulevien esineiden tunkeminen samaan matkalaukkuun saattaa olla työn ja tuskan takana. Tarpeeksi tiiviin pakkaamisen ansiosta pieneenkin laukkuun voi kuitenkin mahduttaa suurenkin määrän tavaraa.

Facebookissa julkaistulla videolla näyttelijä Rachel Grant väittää pystyvänsä pakata huoneellisen vaatteita, kosmetiikkaa, elektroniikkaa ja hygieniatuotteita yhteen laukkuun. Esineitä on yhteensä 200 kappaletta.

Kokonaisen vaatekaapin sisällön mahtuminen yhteen laukkuun saattaa vaikuttaa mahdottomalta tehtävältä, mutta entisenä Bond-tyttönäkin tunnettu Grant pystyy siihen. Apunaan hänellä on pieniä matkailuun tarkoitettuja Packing Cubes -pusseja, vetoketjullisia pusseja ja kuminauhoja.

 

Packing MAGIC! Prepare to be AMAZED!

Watch Bond Girl Rachel Grant pack a suitcase! It's packing MAGIC! Prepare to be AMAZED! See tips at: biaggi.com/pack-a-suitcase/

Publié par Biaggi Luggage sur lundi 19 juin 2017