Muistatko karkkihampurilaiset? Nyt niitä saa oikean hampurilaisen kokoisena

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Vaahtoviinikumista valmistetut Trolli-hampurilaiskarkit ovat olleet lasten suosikkimakeisia vuosien ajan. Pienikokoiset karkit muistuttavat oikeaa hampurilaista ulkonäöltään. Nyt makeisia on saatavilla jättikokoisena versiona.

Firebox-verkkokauppa on ottanut tuotevalikoimiinsa normaalia juustohampurilaista muistuttavan karkkijätin, josta riittää syömistä useammalle karkkipäivälle. Vaahtoviinikumista valmistettu supermakeinen maistuu mansikalta. Jo pelkästään ajatus älyttömän kokoisesta karamellimöykystä saa paikat irtoamaan hampaista.

Jättihampurilaiskarkilla on painoa huikeat 200 grammaa. Se toimitetaan asiakkaalle omassa laatikossa kuljetuksen helpottamiseksi. Noin 13 senttimetriä leveä vaahtoviinikumimakeinen maksaa hieman alle kahdeksan euroa.

Firebox