Raivokohtaus ravintolassa vei miehen vankilaan – syynä salaatin koostumus

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Nälkäkiukku. Tuo liian alhaisesta verensokerista johtuva ärtymystila, jolloin kurniva vatsa ajaa ihmisen huonotuuliseksi. Amerikkalainen Theodore Gunderson on nyt joutunut vankilaan nälän aiheuttaman raivokohtauksen takia.

Pennsylvanialainen Theodore Gunderson oli hakenut salaattia Wendy’s -ravintolasta. Annoksen saatuaan 58-vuotias mies raivostui, koska salaatissa ei ollut hänen mielestään tarpeeksi kurkkua. Mies heitti salaatin työntekijöitä päin ja huusi, että mikäli hänellä olisi ollut mukanaan ase tai veitsi, olisi hän tappanut myyjän siihen paikkaan.

Työntekijät soittivat poliisit paikalle, kun 110-kiloinen mies lähti ravintolasta takaisin autolleen. Parkkipaikalle tullut lainvalvoja yritti pyytää Gundersonia ulos autostaan. Mies ei suostunut laskemaan edes ikkunaa alas poliisin pyynnöstä. Kun Gunderson viimein laski ajoneuvon ikkunan alas, yritti poliisi poistaa ajoneuvon avaimia virtalukosta pidättääkseen miehen.

Gunderson lähti ajamaan eteenpäin, kun viranomaisen käsivarsi oli vielä auton sisäpuolella. The Smoking Gunin mukaan Gunderson pidätettiin ja hänen autostaan löydettiin useita teräaseita. Miestä syytetään muun muassa virkavallan vastustamisesta ja kolmesta muusta rikoksesta, kuten uhkailusta. Hänet on nyt passitettu Lancasterin läänivankilaan odottamaan tuomiotaan 50.000 dollarin suuruista takuusummaa vastaan – muutaman kurkkuviipaleen vuoksi.