Uusi ehkäisyväline esiteltiin – tarra peniksen päähän!

Ohhoh! Terveys · Terhi Piiroinen

Kondomin avulla ehkäistään ei-toivottuja raskauksia ja sukupuolitauteja. Markkinoilla on runsaasti myös vaihtoehtoisia ehkäisymuotoja, mutta nyt esittelyyn nousee kaiketi kaikista erikoisin keksintö: Peniksen kärkeen kiinnitettävä tarra.

Jiftip

Ehkäisyvälinemarkkinoille tähtäävä Jiftip on periaatteessa miehen sukupuolielimen kärkeen kiinnitettävä tarra, joka pitää touhutipat peniksen sisällä. Yhtiön mukaan tarra pysyy kiinni koko aktin ajan, ja se on helppo poistaa juuri ennen siemensyöksyä. Monen mielestä tässä ehkäisy muodossa ei ole mitään järkeä.

Kuvitelkaa tilanne, jossa mies kiinnittää tarran terskaansa virtsa-aukon päälle. Siemenneste poistuu samasta aukosta ejakuloimisen yhteydessä. Toisin sanoen mies joutuu repäisemään tarran pois siittimestään juuri oikealla hetkellä, jotta siemensyöksy pääsee ulos luonnollisesti. Tarra ei suojaa sukupuolitaudeilta. Ei jatkoon.