Epäilty antautui vapaaehtoisesti – halusi huonon kuvansa pois etsintäkuulutuksesta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Pahoinpitelystä epäilty brittiläinen mies on antautunut poliisille yllättävästä syystä. Hän piti Facebookissa levinneen etsintäkuulutuksen kasvokuvaa niin epäimartelevana, että otti vapaaehtoisesti yhteyttä viranomaisiin.

Etelä-Walesin poliisi julkaisi Facebook-sivullaan viestin, jossa pyydettiin havaintoja 35-vuotiaasta Wayne Esmondesta. Yllättäen poliisit saivat yhteydenoton mieheltä itseltään.

– Olen hän. Kasvokuva ei ole järin imarteleva. Arvostaisin, jos poistaisitte kuvan, mies kirjoitti BBC:n mukaan.

Esmonden kuva on sittemmin poistettu Etelä-Walesin poliisin Facebookista. Valitettavasti kuva sai miehen tempauksen vuoksi huomattavasti enemmän huomiota, kuin se muuten olisi todennäköisesti saanut. Niinpä kuva onkin päin vastoin lähtenyt leviämään verkossa aikaisempaa laajemmin.