Katie Price meikkautti 10-vuotiaan pikkutyttönsä – someraivo repesi heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti ja malli Katie Price yllätti taannoin Loose Women -keskusteluohjelmassa sanomalla, että hänen mielestään kaikki lapset ovat vauvana rumia. Nainen ei pysty ymmärtämään sitä minkä vuoksi vauvoja ihaillaan ja sanotaan suloisiksi, sillä kaikki vauvat ovat rumia. Myös hänen omansa.

Viime vuonna Pricen lasten Instagram-tilit suljettiin, koska ne keräsivät niin paljon kritiikkiä. Katie muun muassa julkaisi tyttärestään kuvan täysin meikattuna. Nyt historia on toistanut itseään, sillä parhaillaan käynnissä on uusi someraivo samasta syystä.

10-vuotias Princess-tyttö nähdään nyt äitinsä Instagram-tilillä julkaisemassa kuvassa täysissä meikeissä ja juhlavaatteissa. Tytär on toki kaunis, mutta monien mielestä kymmenvuotiaan lapsen ei tulisi näyttäytyä julkisesti aikuismaisissa meikeissä.

@thismorning today with Princess and Junior hair by @carlbembridgehair and makeup by @fern_makeup

Henkilön Katie Price (@officialkatieprice) jakama julkaisu

Just look at her 👑👸🏼

Henkilön Katie Price (@officialkatieprice) jakama julkaisu