Katie Pricen lapsille potkut Instagramista: ”Koska ihmiset eivät lopeta valittamista”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläisellä povipommi Katie Pricella on viisi lasta. Heistä kaksi liittyi hiljattain Instagramiin. Kuten arvata saattaa, aiheutui lasten kuvien julkaisemiseen tarkoitetuista käyttäjätileistä suunnaton someraivo. Kohtaavatko tavikset samanlaista kritiikkiä?

Katie Pricen 11-vuotias Junior-poika ja yhdeksänvuotias tytär nimeltään Princess liittyivät taannoin Instagramiin. Valitettavasti 38-vuotiaan glamourmallin lapset ovat joutuneet lopettamaan hetkellisesti palvelun käytön, koska heidän tilinsä suljettiin suuren palautevyöryn ja murskakritiikin vuoksi. Asiaan ei auttanut edes se tieto, että lasten äiti hallinoi molempia käyttäjätilejä työtarjousten toivossa.

– Käyttäjätilit on nyt suljettu, koska ihmiset eivät lopeta valittamista. Kaikilla Juniorin kavereillakin on Instagram. Hän on nyt todella surullinen, koska säälittävät ihmiset raportoivat tilin takia. Miksi he välittävät asiasta niin paljon? Mitä poikani on tehnyt, että he ovat suuttuneet hänelle?, Katie Price tivasi The Sun -lehden sivuilla.