Maanantaiaamu kiteytettiin – tältä se näyttää hamsterin juoksupyörässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Välillä elämä voi olla ainutlaatuisuudestaan huolimatta ankeaa ja hankalaa. Toisinaan arki rullaa eteenpäin mallikkaasti, mutta joskus tuntuu, että mikään ei suju. Juoksupyörässään roikkuva hamsteri kiteyttää monen tunnelmat etenkin maanantaiaamuisin.

Youtubeen on ladattu video hamsterista, johon on helppo samaistua. Ensin jyrsijä vipeltää laitteessa mallikkaasti, kunnes kuvioihin tulee mukaan valkoinen hamsterikaveri. Ruskea lemmikkieläin kierähtää muutaman kerran juoksupyörässä ympäri, kunnes päätyy roikkumaan lelun kannatinaisalle.

Surkuhupaisa hamsteri räpistelee juoksupyörässä samalla, kun sen kaveri jatkaa juoksemista. Lopulta pinteessä oleva eläin päästää irti ja lentää hurjassa kaaressa takaisin juoksupyörään. Video lohduttaa kaikkia elämässä räpiköiviä kulkijoita: Kyllä se vielä helpottaa ja kaikki lopulta tasaantuu.