Jaguar-kuski pysäköi väärin – Range Rover -kuskilta näyttävä kosto

Autot Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Luksusautonsa väärin pysäköivät autoilijat aiheuttavat usein tieraivoa, jos väärässä paikassa oleva auto aiheuttaa ongelmia muille ihmisille. Tällainen toiminta ottaa yhtä lailla päähän niin nelipyöräisellä matolaatikolla ajavia kuin myös muita luksusautoilijoita. Niin tälläkin kerralla.

Verkossa julkaistulla videolla nähdään miten tyylikäs Jaguar on pysäköity tien sivuun pysäköintikieltoa tarkoittavan keltaisen viivan kohdalle, vaikka auto selvästi estää viereiselle pysäköintipaikalle ajettujen autojen lähtemisen.

Nyt Jaguar sattui estämään myös Range Roverin reitin, mikä oli katumaasturin kuskille liikaa. Videolla nähdään myös miten maasturi ajaa Jaguarin kylkeen kerta toisensa jälkeen yrittäen saada sen pois tieltään. Lopulta Jaguarin kylki on pelkkää peltiromua ja maasturi pääsee jatkamaan matkaansa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.

Uusimmat