Kissat laukaisivat murtohälytyksen yöllä – isäntä ampaisi sängystä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuten tiedetty, on tavaroiden pudottaminen kissojen lempipuuhaa. Kissat työntävät tassuillaan alas kaiken, mikä on pöydillä, sohvilla, lipastojen tai hyllyjen päällä. Nyt ne ovat aiheuttaneet murtohälytyksen lajityypillisen käyttäytymisensä takia.

Zolthux-käyttäjä on ladannut Youtubeen videon, jolla näytetään hänen lemmikkieläimiensä öisiä toimia. Kaksi kissaa leikkii ruokapöydän päällä, ja toinen mirreistä pudottaa pöydällä olevan taulun maahan. Taulussa oleva lasi rikkoutuu säpäleiksi.

Koska asunnossa on lasin rikkoontumiseen reagoiva hälytysjärjestelmä, laukeaa murtohälytin soimaan kovaäänisesti keskellä yötä. Asunnon omistaja juoksee sängystään sammuttamaan hälytyksen. Sen jälkeen hän tarkastaa valvontakameran huomatakseen, että asialla olivat hänen rakkaat karvapalleronsa.