Nuori mies saapui lentämällä McDonald’siin – kaikkien aikojen take away!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mitä tehdä pikaruoan himon iskiessä silloin kun ravintoloihin on matkaa eikä käytössä ole autoa? Eräs tubettaja päätti vierailla McDonald’sissa lentämällä. Youtube-käyttäjä Tucker Gott julkaisi videon, jossa hän käytti paramoottoria vieraillakseen pikaruokaravintolassa.

Paramoottori on varjoliitimeen kiinnitettävä moottori, jonka avulla ilmaan nouseminen ja matkanteko onnistuu ilman termiikkejä, eli nousevia ilmavirtauksia. Yli 15 kilometrin matka pikaruokalaan sujuu videolla paramoottorin ansiosta helposti. Mies laskeutuu McDonald’sin lähellä olevalle nurmelle, ja pääsee noutamaan itselleen ruokaa.

Lopuksi hän nauttii take away -hampurilaisensa yläilmoissa. Gottin mukaan monet ovat kyselleet voisiko hän suorittaa esimerkiksi työmatkansa paramoottorin avulla. Miehen mukaan päivittäisten asioide suorittaminen laitteella ei ole järin käytännöllistä, vaikka hän löytääkin toisinaan mielenkiintoisia paikkoja laskeutua.