Älysormus on henkilökohtainen avustaja – toimii äänikomennoilla

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Markkinoille on tulossa älysormuksia, joiden avulla voi muun muassa maksaa ostoksia pikamaksujen tyyliin. Nyt Origami Labs havittelee osuuttaan bisneksessä puhekomennoilla toimivalla älysormuksella. Laitteen nimi on ORII.

Vedenkestävä ORII-älysormus kontrolloi älypuhelinta äänikomentojen avulla. Sormuksen avulla voi vähentää ruutuaikaa, sillä se tekee soittoja, lähettää viestejä ja antaa kustomoituja ilmoituksia. Sormus toimii yhteistyössä Sirin tai Google-avustajan kanssa.

ORII tulee markkinoille ensi vuonna helmikuussa. Kickstarterin kautta lahjoitettavan summan avulla voi tilata tuotetta jo ennakkoon. Kampanja on saavuttanut tarvitsemansa summan Kickstarterissa, jotta tuotteen massatuotannon aloittaminen on mahdollista.

Uusimmat