Älysormus on henkilökohtainen avustaja – toimii äänikomennoilla

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Markkinoille on tulossa älysormuksia, joiden avulla voi muun muassa maksaa ostoksia pikamaksujen tyyliin. Nyt Origami Labs havittelee osuuttaan bisneksessä puhekomennoilla toimivalla älysormuksella. Laitteen nimi on ORII.

Vedenkestävä ORII-älysormus kontrolloi älypuhelinta äänikomentojen avulla. Sormuksen avulla voi vähentää ruutuaikaa, sillä se tekee soittoja, lähettää viestejä ja antaa kustomoituja ilmoituksia. Sormus toimii yhteistyössä Sirin tai Google-avustajan kanssa.

ORII tulee markkinoille ensi vuonna helmikuussa. Kickstarterin kautta lahjoitettavan summan avulla voi tilata tuotetta jo ennakkoon. Kampanja on saavuttanut tarvitsemansa summan Kickstarterissa, jotta tuotteen massatuotannon aloittaminen on mahdollista.