Donald Trumpin lapsuuden koti Airbnb-palvelussa

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump asui lapsuutensa New Yorkin Queensissa Jamaican asuinalueella, jossa hänen lapsuuden kotinsa sijaitsee edelleen. Nyt asunto on pantu vuokralle Airbnb-palveluun, ja entisen asukkaan myötä sen vuokrahinta per yö on melko muhkea.

Trumpin lapsuuden kodissa voi nimittäin viettää yönsä hulppeaan 725 dollarin hintaan. Talossa on viisi makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta. Talo on sisustettu siten, että se muistuttaa vierailijoita tunnetusta entisestä asukkaastaan.

Yksi koomisimmista koristuksista on olohuoneessa sijaitseva Trumpin aidon kokoinen pahvikuva. Ilmoituksen mukaan pahvikuva on mainiota seuraa, kun asukas katsoo Fox Newsin uutisia iltaisin. Presidentin perhekuvan yhteydessä kerrotaan, että talon rakensi aikoinaan perheelleen Fred Trump. Väitteiden mukaan asunto on yhä samassa kunnossa kuin Trumpin asuessa siellä.

Splash
Splash
Splash