IS: Tuore vävypoika päätyi anopin kainaloon hääjuhlissa!

Lifestyle Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Turkulaisessa ravintolassa todistettiin kiusallinen tilanne, kun häitään juhlinut vävypoika lähtikin illan päätteeksi morsiamen äidin kainalossa kotiin. Tuore vaimo oli ollut samaan aikaan vessassa oksentamassa.

Ilta-Sanomat kertoo turkulaisesta hääseurueesta, joka juhli tuoretta avioparia paikallisessa ravintolassa. Juhlaväki oli ollut tukevassa humalassa, ja morsian oli joutunut korjaamaan oloaan saniteettitilojen puolella. Vävypoika oli lähentynyt samaan aikaan anoppinsa kanssa tanssilattialla. Lopulta mies lähti tuoreen vaimonsa äidin kanssa ravintolasta jatkamaan kaksin iltaa.

Turvasataman seksuaali- ja pariterapeutti Johanna Aapakallion mukaan rakkaus ei välttämättä katso aikaa tai paikkaa. Hän epäilee, että vävypojan ja anopin tuntemukset ovat heränneet jo ennen hääjuhlaa. Tilanne on ikävä erityisesti morsiamen kannalta.