Mies virtsasi perheen päälle Metallican kosertin aikana

Ohhoh! · Tim Isokivi

Huonosti käyttäytyviin humalaisiin törmääminen suurissa yleisötapahtumissa ei ole valitettavasti harvinaista, mutta erään yhdysvaltalaisperheen koettelemus on jo omaa tasoaan. Suositun metallibändin keikalla olleen perheen ilta sai ikävän käänteen heidän saatua virtsaa niskaansa.

10-vuotias tyttö ja hänen vanhempansa olivat osallistuneet Metallican konserttiin Arizonan University of Phoenix -stadionilla. Yhtäkkiä kaikki kolme perheenjäsentä tunsivat lämpimän nesteen virtaavan heidän selkiään ja jalkojaan pitkin.

Perheen isä kääntyi katsomaan taakseen, ja näki heidän Daniel Francis Daddio -nimisen miehen seisovan penkillään penis kädessään. Mies oli virtsannut konserttia katsomassa olleen perheen päälle. Kysyttäessä syytä teolleen, Daddio oli vain kohauttanut olkapäitään.

Perhe ilmoitti asiasta stadionin henkilökunnalle, joka puolestaan kutsui viranomaiset paikalle. Poliisit pidättivät 44-vuotiaan kovassa humassa olleen Daddion. Huffpost-lehden mukaan oikeuden tuomari on kutsunut tapausta yhdeksi uransa inhottavimmista asioista.

– Olen ollut tässä virassa 15 vuoden ajan, ja tämä on yksi ällöttävimmistä skenaarioista joita olen lukenut… Erittäin sopimatonta, tuomari avautui.