Paljaat rinnat BBC:n uutisissa – työntekijä katsoi naisen riisumista

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Maailman suurin uutisorganisaatio BBC News on mokannut suorassa lähetyksessä amatöörimäisesti. Yksi televisioyhtiön työntekijöistä katsoi aikuisviihteeksi luokiteltavaa materiaalia tietokoneelta iltakymmenen uutisten aikana. Näyttö näkyi myös kotikatsomoihin.

Tarkkasilmäiset britit yllättyivät nähdessään BBC Newsin iltakymmenen uutislähetyksessä rinnat. Uutisia katseli 3,8 miljoonaa ihmistä, joten vahinko ei jäänyt huomaamatta. Uutisankkuri Sophie Raworth jatkoi uutisten lukemista, vaikka taustalla olleella näytöllä riisuttiin naisen yläosaa paljaaksi, The Independent uutisoi.

Britit ovat kommentoineet BBC:n kömmähdystä sosiaalisessa mediassa kovasanaisesti arvostellen. BBC on Britannian yleisradioyhtiö ja alallaan maailman suurin tuotantoyhtiö. Suurin osa yhtiön rahoituksesta kerätään televisiolupamaksujen avulla.