Perhe luuli ullakolla elävän rottia – olikin jättimäinen kuristajakäärme!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridassa asuva mies luuli kärsivänsä tyypillisestä tuholaisongelmasta ullakolta kantautuneiden äänten vuoksi. Pelot rottaongelmasta osoittautuivat kuitenkin turhaksi, sillä vintiltä löytyikin jyrsijöitä yleensä ravinnokseen käyttävä kuristajakäärme.

Bob Van der Herchen mukaan hänen poikansa valitteli usein kuulleensa ääniä perheen kodin ullakolta. Poika oli epäillyt äänten alkuperäksi käärmettä, mutta Vab der Herchen itse uskoi niiden olevan rottien aiheuttamia. Yllättäen pojan uskomattomalta kuulostava teoria piti paikkansa.

Käärmettä luultiin alkuun myrkylliseksi kalkkarokäärmeeksi, mutta se osoittautui pian valtavan kokoiseksi kuningasboaksi. Paikalle hälytetty käärmeenkäsittelijä uskoo matelijan eläneen sen luomien nahkojen ansiosta ullakolla 2-4 vuoden ajan.

WFLW-uutissivuston mukaan Van der Herchen epäilee kuningasboan olleen karannut lemmikki, joka päätyi ullakolle läheisen puun oksan kautta. Käärmeenkäsittelijä on sittemmin poistanut matelijan talon ullakolta. Eläimelle etsitään parhaillaan uutta kotia.

 

Been distracted from bee removals by a boa that was living in our attic. Only in Florida! Watch the video.

Publié par Bob van der Herchen sur samedi 5 août 2017