Salama iski omakotitaloon – mies kuvasi juuri oikealla hetkellä!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Raju ukonilma on samaan aikaan jännittävä ja kiehtova näky, mutta sellaisen kuvaaminen voi olla kotikonstein vaikeaa. Eräällä texasilaismiehellä kävi taannoin uskomaton tuuri, sillä hän onnistui taltioimaan kameralle aivan lähelleen iskeneen voimakkaan salaman.

San Antoniossa asuva Chrisopher Aldrete oli kotonaan ukonilman aikaan, ja päätti kuvata ulkona riehuvaa myrskyä kamerallaan. Valtava salama iski miehen naapuriin juuri kun hän oli alkanut kuvaamaan.

Videolla päästään kuulemaan, miltä salamanisku lähelle kuulostaa. Se ei ole koostu yhdestä voimakkaasta räjähdyksestä, vaan aseen ääntä muistuttavista useista pamauksista. The Washington Post -lehden mukaan sellainen ääni syntyy, kun ilma kuumenee lähes 30,000 asteeseen.