Vuohi kiipesi poliisiauton konepellille – omistaja joutui kantamaan pois

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuohet ovat ketteriä kiipeilijöiltä. Niiden luonnetta on usein sanottu uteliaaksi. Kun nämä kaksi eläilajille tyypillistä ominaisuutta yhdistyvät, on luvassa varmasti hulvattomia tilanteita kaikille vuohen omistaville ihmisille.

Associated Press on julkaissut amerikkalaisen poliisin vartalokameran materiaalia, jossa vuohi hyppää poliisiauton konepellille. Selkeästi kiusaantunut vuohenomistaja yrittää nostaa eläimen pois, mutta pian se hyppää konepellille uudestaan.

Kerroimme taannoin pikkuisista kileistä, jotka kiipeilivät jumppapallon. Vuohivideot olivat kestohitti muutama vuosi sitten, kun ensin nettiin ilmestyivät musiikkikappaleiden välissä huutavat vuohet ja sitten ihmiset alkoivat julkaista verkossa muitakin vuohiin liittyviä videoita. Vuohet ovat osoittautuneet hyvin viihdyttäviksi eläimiksi.