Brittimiesten päiväuni riisui bikineille – tulikuuma näky Marbellassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa suositut realitysarjat tuottavat saarivaltion markkinoille koko ajan uusia julkkistähtiä, joista osasta tulee myös kansainvälisiä julkkiksia. Viime viikkoina kovaa tuloaan on tehnyt Suomessakin esitetyn The Only Way is Essex -realitysarjan Yazmin Oukhellou.

Eilen Yazmin kuvattiin, kun hän oli saapumassa kuvaamaan realitysarjansa uusia jaksoja Espanjan Marbellassa. Oukhellou asteli paikalle yllättäen niukoissa bikineissä, jotka eivät turhaan peitelleet hänen upeaa vartaloaan.

23-vuotias Yazmin Oukhellou on englantilainen realitytähti, joka tunnetaan The Only Way is Essex -televisiosarjasta. Hän seurustelee seitsemän vuotta vanhemman James Lockin kanssa, joka puolestaan seurusteli aiemmin samasta sarjasta tutun Danielle Armstrongin kanssa.

Splash
Splash
Splash