Liam Gallagher kommentoi Oasiksen paluuta: ”Tsiljoonien valovuosien päässä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittibändi Oasis hajosi vuonna 2009, kun yhtyeessä olleet Gallagherin veljekset riitautuivat pahasti. Noel ja Liam Gallagher ovat sanoneet useissa eri haastatteluissa, että maailmassa ei ole niin suurta rahasummaa joka riittäisi yhtyeen come backiin.

Yhtyeen entinen laulaja Liam Gallagher muistetaan muun muassa takavuosien päihdesekoiluistaan ja lukuisista villeistä tempauksistaan. Nyt brittirokkari on käynyt radiotoimittaja Chris Moylesin haastattelussa. Liamin mukaan Oasiksen paluu lavoille on valovuosien päässä.

– Jos minä ja Noel voimme lähentyä uudelleen ystävinä ja veljinä, tapahtuu Oasiksen paluu luonnollisesti. Nyt se hetki on tsiljoonien valovuosien päässä. Minulle ei oikeasti ole vitunkaan väliä mitä hän aikoo, enkä usko että minun tekemisilläni on hänelle väliä. Minulla ei ole mitään vitun mielenkiintoa olla hänen kanssaan samassa yhtyeessä, koska hän ei ole sellainen persoona kenen kanssa haluaisin soittaa, Liam Gallagher veisteli suorasanaiseen tyyliinsä.

Chris Moyles meets Liam Gallagher

Chris Moyles meets Liam Gallagher.WATCH NOW.(Contains strong language, obviously)

Publié par The Chris Moyles Show On Radio X sur lundi 7 août 2017