Mies järjesti kuudet treffit samalle illalle SAMAAN ravintolaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eräs kouvolalainen mies kertoi saaneensa isältään mopon lahjaksi 15-vuotiaana, koska hänellä oli ollut kolmet treffit samana päivänä. Tämä tarina on tosi. Yhtä totta on myös toisen miehen tarina, joka oli järjestänyt kuudet treffit samalla illalle – ja vieläpä samaan ravintolaan.

Washington D.C.:ssä asuu sarjadeittailija, joka oli järjestänyt paikalliseen baariin treffit kuuden eri naisen kanssa. Ensimmäisenä treffeille saapunut Lisette Pylant jäi ravintolaan seuraamaan deittinsä toimia, kunnes huomasi, että miehelle saapui naisia 45 minuutin välein. Pylant teki tilanteesta humoristisen kertomalla kaikille treffeille saapuneille naisille tilanteesta. Samalla hän twiittasi tapahtumia Twitteriin.

Naiset löivät hynttyyt yhteen ja näyttivät sarjadeittailijalle närhen munat. Kun Pylant myöhemmin kysyi syytä miehen tökerölle käyttäytymiselle, vastasi hän olevansa projektijohtaja, jonka tärkein tavoite on olla mahdollisimman tehokas. Toisinaan tehokkuus voi ajaa yksinäisyyteen, Men’s Health naureskelee.