Syksyn trendikkäin sisustusväri: Mattamusta on uusi musta

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Mattamusta on tämän hetken ylivoimaisesti eniten hypetetty väri. Tuleva syksy muuttaa trenditietoisten ihmisten kodin sisustuksen tyylikkään elegantiksi, jolloin kodinkoneet, valaistus ja koriste-esineet imevät kaiken ylimääräisen valon itseensä. Mattamusta on nyt in.

PureWow esittelee syksyn 2017 sisustustrendejä, ja nostaa esille tumman värin pääasiallisimpana katseenvangitsijana. Mattamustasta valmistetaan nyt kodin pieniä ja isoja laitteistoja aina tehosekoittimista jääkaappipakastimiin. Myös valaisimet ja lamput ovat muuttuneet kiiltävistä ja koristeellisista hieman rouhemapaan tyyliin.

Seinälle voi ripustaa mattamustasta metallista valmistettuja koriste-esineitä tai kelloja. Osa ihmisistä vaihtaa jopa kodin perusvarustelua trendiin sopivaksi, sillä myyntiin on tullut mattamustia kylpyhuonekalusteita ja -varusteita.