Bart-tatuoinneista hulvaton animaatio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tatuointitaiteilija Phil Berge on erikoistunut tekemään ihmisten ihoille kuvia, jotka muodostavat yhdessä animaatioita. Hänen lyhyet videonsa ovat herättäneet runsaasti ihastusta sosiaalisessa mediassa.

Taannoin Berge teki hierman toisistaan eroavat Bart Simpson -tatuoinnin yhteensä 19 eri ihmiselle. Hän otti tatuoinneista kuvat ja yhdisti ne videoksi, jossa Bart näyttää hyppäävän skeittilaudallaan. Mies kertoo tehneensä stop motion -animaatioita jo pienestä saakka.

– Se on jotain, mitä tein lapsena vanhempieni kameralla ja figuureilla. Nykyään olen tatuointiartisti, joten päätin kokeilla sitä tatuoinneilla huvin vuoksi, Phil Berge paljastaa Mashable-sivustolle.

Tatuoija kertoo jakavansa Instagramissa kuvia, joista hän halauisi seuraavaksi tehdä animaation. Tällä tavoin vapaaehtoiset voivat ilmoittautua mukaan tatuoitavaksi ja osaksi projektia. Yhden neljän sekunnin tatuointianimaation tekeminen kestää yleensä noin 1-3 kuukautta.

Bart doing a kickflip tattooed on 19 humans.

Henkilön Phil Berge (@philberge) jakama julkaisu