David Hasselhoff julkaisi uuden musiikkivideon – mukana julkkistähtiä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja poptähti David Hasselhoff julkaisi tänä vuonna uutta musiikkia Guardians’ Inferno -kappaleen muodossa. Retrohenkinen discokappale kuultiin Marvelin Guardians of the Galaxy vol 2 -elokuvan lopputeksteissä.

Nyt Guardian’s Inferno -kappale on saanut myös asiaankuuluvan musiikkivideon. Autenttista 70- ja 80-luvun discohenkeä täynnä olevalla videolla ovat mukana Guardians of the Galaxyn tähdet, kuten Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista ja Karen Gillan.

David Hasselhoff oli mukana cameo-roolissa tänä keväänä ensi-iltansa saaneessa Marvel-seikkailussa. Mies on myös esiintynyt viime vuosina elokuvissa Sharknado 4 ja Kung Fury sekä ollut mukana Nelosen Talent Suomi -sarjan tuomaristossa.