Instagramiin uusi ominaisuus – livevideota ystävien kanssa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Instagramiin on tulossa ominaisuus, jonka ansiosta livelähetyksiä voi pitää ystävien kanssa silloinkin kun he eivät ole läsnä. Uudistus on toistaiseksi kokeiltavana osalla käyttäjistä.

Uudistuksen myötä livelähetykseen voi kutsua ystävänsä painamalla oikeassa alareunassa olevaa kuvaketta. Mikäli kaveri hyväksyy pyynnön, jakautuu ruutu kahtia. Livevideon aloittaja näkyy ylemmässä ruudussa, vierailija puolestaan alemmassa.

– Nyt voitte viettää aikaa ja jakaa livevideota yhdessä, olittepa sitten tekemässä läksyjänne tai vaihtamassa kuulumisia, Instagramin blogissa kerrotaan.

Kuten aikaisemminkin, livevideon seuraajat voivat antaa tykkäyksiä ja kirjoittaa lähetykseen kommentteja. Ominaisuus on toistaiseksi käytössä muutamalla prosentilla käyttäjistä. Instagram kuitenkin lupaa sen ilmestyvän lähikuukausien aikana kaikkien käyttöön.