Nälkäpeli ja Twilight -elokuville suunnitellaan jatkoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittuihin nuortenkirjasarjoihin perustuvat Twilight ja Nälkäpeli -elokuvat osoittautuivat melkoisiksi rahasammoiksi Lionsgate-tuotantoyhtiölle. Nyt yhtiö haluaisikin jatkaa kirjojen maailmaan sijoittuvien elokuvien tekoa.

Lionsgaten toimitusjohtajan, Jon Feltheimerin mukaan yhtiö olisi halukas jatkamaan Nälkäpeli ja Twilight -sarjoja jatko-osien tai spinoff-elokuvien merkeissä. Hän uskoo, että niiden maailmoissa olisi vielä runsaasti ammennettavaa uusiin elokuviin.

– Tarinoita piisaisi kerrottavaksi. Olemme valmiita kertomaan niitä kunhan niiden luojat ovat valmiina siihen, Feltheimer paljasti Variety-lehden mukaan.

Elokuvasarjojen jatkuminen riippuu kuitenkin kirjailijoiden suostumuksesta. Twilightin luoja Stephanie Meyer ja Nälkäpeli-kirjailija Suzanne Collins eivät toistaiseksi ole kirjoittaneet sopimuksia mahdollisista jatko-osista tai spinoffeista.

Tulevissa Nälkäpelin ja Twilightin -jatko-osissa tultaisiin tuskin näkemään alkuperäisten elokuvien tähtiä. Sekä Kristen Stewart ja Robert Pattinson ovat ottaneet julkisuudessa etäisyyttä Twilight-elokuviin. Jennifer Lawrence on puolestaan ilmoittanut, ettei hän ole palaamassa Katniss Everdeenin rooliin vaikka elokuvasarja jatkuisikin.