Siperianhuskyn kiukutteli kameran edessä – ei halunnut luopua etupenkkipaikasta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Etupenkki on monesti auton halutuin paikka, ja nopeimmat varaavatkin sen itselleen shotgun-huudahduksella. Hauskalla Youtube-videolla tavatan äänekäs siperianhusky, joka ei millään haluaisi luovuttaa pelkääjän paikkaa muille.

Videolla itsepäsiyydestään tunnettu Zeus-koira on asettunut mukavasti auton kartturin paikalle. Nainen yrittää saada koiraa luopumaan paikastaan, jolloin Zeus alkaa protestoimaan omalla äänekkäällä tavallaan. Kiukuttelun äänekkyyden perusteella koira ei ole missään nimessä valmis antamaan periksi.

Zeus oli lopulta joutunut luopumaan paikastaan, ja siirtymään omalle alueelleen takapenkille. Instagramissa julkaistun kuvan perusteella kaipuu etupenkkiin ei kuitenkaan kadonnut minnekään koko matkan aikana.