Miesten häpykarvat – on vai off?

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yli puolet naisista on vaatinut kumppaniaan ajelemaan vartalonsa karvoitusta. Eniten naiset pyytävät miehiä ajelemaan genitaalialueen karvoituksia. Miehet ovat suostuneet kullanmurujensa pyyntöön.

Wilkinson Sword on toteuttanut kyselyn, jonka mukaan noin 60 prosenttia miehistä suostuu poistamaan häpykarvoituksensa puolison pyynnöstä. Häpykarvoituksen poistamista on ehdotettu yli 70 prosentille miehistä, joten ihan jokainen ei kuitenkaan suostuisi niitä ajelemaan edes vaimokkeensa toivomuksesta. Naiset ovat vaatineet miehiään ajelemaan myös muita karvoituksia keholta, kuten rinnasta, selästä tai kainaloista.

Peräti 48 prosenttia samaan kyselyyn vastanneista kertoo, että naiset ovat vaatineet jopa miesten säärikarvoituksen poistamista. Vartalon karvoituksia siistitään tai poistetaan lähinnä mukavuussyistä. Myös ulkonäölliset seikat vaikuttavat ihokarvoituksen ajelemiseen, vahaamiseen tai sokeroimiseen, The Sun uutisoi.