Finnhits Festivaali kokosi 5 000 juhlijaa Himokselle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensimmäistä kertaa järjestetty Finnhits Festivaali toi viikonloppuna Himokselle Suomen legendaarisimmat tähdet, nostalgisimmat kappaleet ja laajan yleisön. Sää suosi tapahtumaa, joskin lauantaina alueella vieraili pieni vesikuuro, joka ei haitannut jättiteltassa juhlineitä vieraita.

Finnhits Show -esityksessä Leri Leskinen Orchestaran säestyksellä esiintyivät Lea Laven, Matti Esko, Katri Helena, Juhamatti, Markku Aro, Fredi, Kai Hyttinen. Lisäksi omien bändiensä säestäminä Himoksella nähtiin Paula Koivuniemi, Matti & Teppo, Juha Tapio, Laura Voutilainen, Katri Helena, Jari Sillanpää, Kaija Koo, Lauri Tähkä ja Virve Rosti.

Finnhits Festivaali, Kuva: Eino Nurmisto

– Aivan mahtava tunnelma! Uuden tapahtuman tuominen markkinoille on aina jännittävää. Nyt tuntuu siltä, että onnistuttiin jopa ylittämään odotukset. Hyväntuulinen tapahtuma, joka sai paljon kiitosta asiakkailta. Tämä sopii Himoksen alkusyksyyn mainiosti, Nähdään jälleen ensi vuonna, kommentoi tuottaja Sari Salonen.

Finnhits Festivaalin keikat toteutuivat alueen telttalavalla, jossa oli katettua tilaa koko yleisölle ja ravintolapalveluja. Lisäksi ravintolapalveluita oli tarjolla telttalavan edustalla sijaitsevassa Terassiravintola Riemussa.