Mies heitti lokille kalan – nappasi suoraan ilmasta kiinni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Adnan Tvrtkovic oli ystäviensä kanssa Ruotsissa Helsingborgissa järjestettävällä kalastusretkellä. Kalastuspäivän jälkeen miehet olivat huomanneet, että heidän saaliinsa oli houkutellut paljon lokkeja veneen perään.

Tvrtkovic kuvasi videolle ystäväänsä, joka houkutteli lokkeja kädessään olevalla pienellä kuolleella kalalla. Miehet näkivät, että varsinkin yksi lokeista seurasi miehen kädessä olevaa kalaa todella tiiviisti. Lokki ei kuitenkaan uskaltanut tulla ottamaan kalaa suoraan miehen kädestä, jolloin Tvrtkovic pyysi kaveria heittämään kalan ilmaan.

Tvrtkovicin ystävä heitti kalan ilmaan nälkäiselle lokille. Lokki oli valmiina nappaamaan sen kiinni ja onnistuikin heti ottamaan kalasaaliin suuhunsa ilmasta miehen heitettyä sen. Lokki lensi tyytyväisenä pois paikalta kun sen muut lajitoverit jäivät vielä kärkkymään omia makupaloja.