Näin miesten tanssitaidot ovat vuosikymmenten aikana kehittyneet – vai ovatko?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vaaleaihoisista miehistä uskotaan, että heillä ei ole rytmiä veressä, minkä vuoksi he eivät osaa tanssia kunnolla. Nyt hauskalla videolla nähdään miten miesten tanssitaidot ovat viimeisten vuosikymmenien aikana kehittyneet.

Circa Laughs -kanava on julkaissut hauskan YouTube-videon, jossa nähdään miehen tanssimana miten valkoihoisten miesten tanssitaidot ovat kehittyneet 1920-luvulta tähän päivään saakka. Videolla tanssivan miehen esittämänä katsoja saa huomata, että tanssikyvyt eivät ole kehittyneet juurikaan.

Mies tanssii melko geneerisesti ja jäykästi vuosikymmenestä toiseen. Hän liikuttaa lantiotaan puolelta toiselle siirrellen painoaan aina vasemmalta oikealle jalalle ja takaisin. Kädet pysyvät liikkeessä mukana ja ovat joko löysässä nyrkissä, osoittavat etusormilla tai napsuttelevat musiikin tahdissa.