Poliisilta vakava varoitus suomalaisille: ”Jos näet tällaisia, niin soitto poliisille!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina niin sanottujen skimmauslaitteiden asentaminen maksuautomaatteihin tuntuu yleistyneen, sillä korttitietojen varastaminen onnistuu niiden avulla melko helposti. Nyt poliisi on varoittanut suomalaisia skimmauslaitteista ja julkaissut aiheesta lisäksi myös videon.

Poliisille on tullut runsaasti kyselyitä siitä miten skimmauslaitteen voi tunnistaa, ja nyt viranomaisten Poliisitube-kanavalla on julkaistu video aiheesta. Videolla esitellään automaattiin sen varsinaisten osien päälle asennettavia rikollisten laitteita ja kerrotaan miten ne voi tunnistaa.

– Jos näet tällaisia, niin stop tykkänään, ja soitto poliisille, videolla neuvotaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat