Bikineissä iltabileisiin – Yazmin Oukhellou näyttää upeasti mallia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa suositut realitysarjat tuottavat saarivaltion markkinoille koko ajan uusia julkkistähtiä, joista osasta tulee myös kansainvälisiä julkkiksia. Viime viikkoina kovaa tuloaan on tehnyt Suomessakin esitetyn The Only Way is Essex -realitysarjan Yazmin Oukhellou.

Eilen Yazmin Oukhellou ikuistettiin paparazzien toimesta Marbellan maineikkaalla Bono Beachilla, jonne realitysarjan tähdet saapuivat viettämään iltaa ja poseeraamaan kuvaajille. Yazmin oli pukeutunut todella upeaan bikiniasuun, joka yllä voisi melkein suunnata yökerhoon.

23-vuotias Yazmin Oukhellou on englantilainen realitytähti, joka tunnetaan The Only Way is Essex -televisiosarjasta. Hän seurustelee seitsemän vuotta vanhemman James Lockin kanssa, joka puolestaan seurusteli aiemmin samasta sarjasta tutun Danielle Armstrongin kanssa.

Splash
Splash
Splash