Kourtney Kardashian aloittaa opinnot – odottamaton uravalinta paljastui!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rikkaat Kardashianit -televisiosarjasta julkisuuteen noussut Kardashianien perhe saa suurimman osan tuloistaan mediassa esiintyen. Nyt perheen vanhin sisarus Kourtney Kardashian on aikeissa palata takaisin koulun penkille. Hän haluaa asianajajaksi.

Kolmen lapsen äiti Kourtney Kardashian on kertonut kiinnostuneensa lakialan opinnoista. Hänellä on jo tutkinnot teatteritaiteesta sekä espanjan kielestä. 38-vuotias nainen haluaa opiskella lakia isänsä uraa kunnioittaakseen. Kourtneyn isä Robert Kardashian oli menestynyt lakimies.

Opiskeluiden aloittaminen olisi samalla tapa päästä elämässä eteenpäin. Nainen erosi taannoin pitkäaikaisesta kumppanistaan ja lastensa isästä Scott Disickistä.

Kourtney olisi vihdoinkin valmis käyttämään aikaa itsensä kehittämiseen muutenkin kuin olemalla äiti, Business Standard uutisoi. Naisen ei tarvitsisi tehdä päivääkään töitä elantonsa eteen, mutta hänelle on tärkeämpää saavuttaa asioita myös itse.