Lapselle korvakorut? Tatuointistudiossa turvallisinta

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Jokainen vanhempi päättää siitä, minkä ikäisenä sallii lapselleen korvakorut. Ehkäpä yleisin käytäntö on se, että korvakorut voidaan laittaa sitten, kun lapsi on tarpeeksi vanha päättämään reikien ottamisesta. Korvalävistykset on turvallisinta ottaa ammattilaisen liikkeessä.

Korvalävistysten ottaminen on yleistä. ATTN-sivusto muistuttaa Facebookissa, että korvakoruja varten tehtävät reiät on turvallisinta ottaa lävistysalan ammattilaisen luona. Lävistäjät ovat saaneet koulutuksen reikien tekemiseen ja heidän työkalunsa ovat steriilejä. Ammattilaiset ovat tottuneet rauhoittelemaan asiakastaan ja tekevät reikiä rutiinilla.

Ihmiset saattavat luulla, että tatuointiliikkeet olisivat likaisia ja törkyisiä. Todellisuudessa asia on juuri päin vastoin, sillä tatuointiliikkeissä nimenomaan panostetaan hygieenisyyteen ja turvallisuuteen.

Getting your ears pierced at a tattoo parlor is safer than the mall.

Publié par ATTN: sur samedi 5 août 2017