Tom Cruisen stuntti pahasti pieleen – loukkaantui hypätessään katolta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monista toimintaelokuvista tuttu Tom Cruise tunnetaan näyttelijänä, joka haluaa tehdä itse omat stunttinsa. Eilen iltapäivällä se kostautui, kun parhaillaan Mission Impossible -elokuvansa kuvauksissa olevan Cruisen stuntti epäonnistui ja supertähti loukkaantui.

Splash

Cruise oli eilen Lontoossa kuvaamassa elokuvaansa kohtausta, jossa hän hyppää talon katolta viereisen talon katolle. 55-vuotiaan näyttelijän ponnistus jäi kuitenkin vajaaksi ja hän törmäsi viereisen talon seinään. Samalla hänen jalkansa osuivat suurella nopeudella taloon.

Cruise pääsi nousemaan talon katolle itse, mutta sen jälkeen käveli erittäin vaivalloisesti kuvausryhmän luokse. Cruisen tiedottaja ei ole suostunut vielä kommentoimaan tapahtunutta, mutta kuvien ja videoiden perusteella Cruise sai jonkinlaisen jalkavamman, joka ei onneksi näyttänyt kovin vakavalta.

Splash
Splash