Blockfest loppuunmyyty ennakkoon: ”Tulee hienot kymmenvuotisbileet!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest on loppuunmyyty. Tapahtuma juhlistaa ensi viikonloppuna Tampereella kymmenvuotista historiaansa, mutta lippuja tapahtumaan ei ole enää jäljellä myytäväksi. Sama tilanne on ollut joka vuosi koko Blockfestin olemassaolon ajan.

– Blockfest on nyt kymmenettä kertaa putkeen loppuunmyyty jo ennakkoon. Lippuja ei siis saa enää lipunmyyntipalveluista eikä portilta. Tulee hienot kymmenvuotisbileet!

Juhlavuoden ulkomaisiksi pääesiintyjiksi on kiinnitetty muun muassa Wix Khalifa, Lil Wayne, Migos, Suicideboys ja Tory Lanez. Kotimaisista tähdistä mukana on sankka joukko, joista mainittakoon JVG, Profeetat, Paperi T, Mikael Gabriel, Reino Nordin ja Rähinä Special. Erikoisuutena on Avaimen harvinainen keikka, jossa hän esittää legendaarisen Punainen tiili -albuminsa.

Stara julkaisi kesän aikana juttusarjan Blockfestin 10 vuodesta tapahtuman kulissien takana. Jokaisesta vuodesta kirjoitettiin oma artikkelinsa, jossa valotettiin hieman mitä tapahtuman taustalla on tapahtunut kunakin vuonna. Lue koko juttusarja tästä.