Deadpool 2 -kuvauksissa kuollut stuntnainen oli kokenut ammattilainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään traagisesta käänteestä Deadpool 2 -elokuvan kuvauksissa, kun elokuvassa toimintakohtauksia tehnyt stuntnainen menehtyi traagisessa onnettomuudessa Vancouverissa, kun hän kaatui moottoripyörällään ja lensi lasi-ikkunan läpi. Nyt stuntnaisen nimi on vahvistunut.

WHOSE OUT? Let's Wiggle Wiggle #wiggleit #rollwitit #letsride #sidewayZ #sj #racergirl #blackgirlsride #sjsidewayZ #NYC #snapchatthat #kidZ #motorcycle

A post shared by SJ SidewayZ (@sj24_sidewayz) on

Menehtynyt oli Dominon roolia elokuvassa näytellyt stuntnainen Joi ’SJ’ Harris, joka oli kokenut moottoripyöräilyn ammattilainen. Hänen ystävänsä Grace Rosellin mukaan Harris oli ensimmäinen yhdysvaltalainen lisenssillä kilpaa ajanut moottoripyöräilijä.

Mustaihoinen nuori ja kaunis nainen nousi ilmiöksi alalla, jossa valtaosa kilpailijoista oli valkoihoisia miehiä. Harrisilla ei ollut ongelmia saada sponsoreita, koska erottui yleensä edukseen joukosta jo ulkoisesti.

Deadpool 2 -elokuvan on määrä saada Yhdysvaltojen ensi-iltansa 1. kesäkuuta 2018, mutta elokuvan tuotanto on pantu toistaiseksi jäihin onnettomuuden vuoksi. Elokuvan pääosissa nähdään Josh Brolin, Ryan Reynolds, Zazie Beetz, Morena Baccarin ja T.J. Miller.

GraceRoselliStudio / Splash
GraceRoselliStudio / Splash
GraceRoselliStudio / Splash