Onko peniksen koolla väliä parisuhteessa? 1 500 naista vastasi rehellisesti

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Nyt on selvitetty miehiä kautta aikojen askarruttanut kysymys: Onko peniksen koolla väliä naisille? Kyselyyn vastasi 1.500 amerikkalaista ja eurooppalaista naista. Vastaus: Peniksen koolla ei ole väliä parisuhteen muodostumisen kannalta.

Peräti 92 prosenttia naisista sanoi, että peniksen koko ei määrittele sitä, haluavatko he miehen kanssa parisuhteeseen. Sen sijaan naiset arvostavat miehissä keskustelutaitoa, romanttisuutta, ulkonäköä, ruoanlaittotaitoa ja sitä, että he osaavat tehdä kotitöitä. Nämä seikat nousivat monen naisen mielestä seksitaitojen yläpuolelle arvoasteikossa.

Samassa kyselyssä ilmeni, että 73 prosenttia naisista voisi seurustella henkilön kanssa, joka ei ole kovin hyvä penetraatiossa, mutta äärimmäisen hyvä suuseksin antamisessa. Superdrug Online Doctor raportoi, että 95 prosenttia naisista uskoo rakkauden olevan seksiä tärkeämpää. Miehistä 84 prosenttia on samaa mieltä.