Ostoskeskus lanseerasi aviomieskopit – keidas vaimon shoppaillessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen mies tietää millainen koettelemus tyttöystävän tai vaimon kanssa shoppaileminen voi pahimmillaan olla, sillä ajoittain miehet jopa kadehtivat lapsille tarkoitettuja leikkinurkkauksia. Kiinassa on nyt toteutettu miesten päiväuni ja lanseerattu erityiset aviomieskopit miesten pelastukseksi.

Shanghaissa sijaitsevassa Global Harbour -kauppakeskuksessa vaimot ja tyttöystävät voivat jatkossa shoppailla rauhassa ja miehet huokaista helpotuksesta, sillä miehille on The Paper -lehden mukaan tarjolla useita lasisia koppeja, joissa miehet voivat viettää aikaansa muun muassa pelaamalla konsolipelejä.

Miesten palvelu on toistaiseksi ilmainen, mutta jatkossa palvelusta tullaan veloittamaan pieni matkapuhelimella maksettava tuntihinta. Palvelua käyttäneet ovat kritisoineet koppeja muun muassa siksi, koska niihin on ilmeisesti unohtunut asentaa ilmastointi.