Icelandair panee lentohenkilökunnan näyttelemään – teatteriesityksiä lennoille!

Lux Matkailu · Stara.fi

Pitkillä lennoilla ajan saa paremmin kulumaan, kun lentoyhtiö tarjoilee laadukasta ja monipuolista viihdettä lennoilla. Tuskin kukaan on kuitenkaan osannut odottaa mitä Icelandair aikoo tehdä, sillä se tuo teatteriesitykset lennoilleen.

Islantilainen lentoyhtiö on ryhtynyt kouluttamaan lentoemännistä ja stuerteista näyttelijöitä, joiden on määrä esittää kolmeosainen teatteriesitys lennoilla Keflavikistä New Yorkiin. Ensimmäinen teatteriesitys on määrä ilmassa jo syyskuussa.

Oman henkilökuntansa esitysten lisäksi Icelandair tarjoaa matkustajille välipysähdystä, jossa on mahdollista käydä Reykjavikissä katsomassa myös ihan oikea teatteriesitys ja yöpyä ennen matkan jatkamista. Tämän katsotaan olevan hyvä vaihtoehto esimerkiksi Lontoosta New Yorkiin lentäville matkustajille.