Liitopuku tuunattiin rakettimoottoreilla – huikea lopputulos!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Liitopuvulla taivaan halki lentäminen on jo epäilemättä kokemus sinänsä, mutta Jarno Cordialle tämä ei riittänyt. Mies päätti tehostaa tavanomaista liitämistä rakettimoottorien avulla.

Cordia nousi kuumailmapallon kyydissä 1,5 kilometrin korkeuteen ja hyppäsi alas liitopuvun varassa. Miehen jalkoihin oli kiinnitetty vielä pienikokoiset rakettimoottorit, joiden ansiosta mies pystyi lentämään kuin tosielämän supersankari.

Rakettimoottorien ansiosta Cordia pystyi liitämään lähes kolmen minuutin ajan ajan menettämättä lentokorkeutta. Lennettyään tarpeeksi kauan mies avaa laskuvarjonsa, laskeutuen turvallisesti alapuolella olevalle nurmikentälle. Miehen mukaan tempaus ei tule jäämään nyt Youtubessa nähtävään kokeiluun, vaan tiedossa on lisää rakettimoottoreilla vauhditettua liitämistä.