Näin Venäjällä: Apina ulkoilee toppahaalareissa kuin pikkulapsi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetin ihmeellisessä maailmassa voi törmätä videoihin, joiden viihdearvo perustuu puhtaasti niiden aiheuttamaan hämmennyksen tunteeseen. Youtube-käyttäjä Nastusichka88:n tuore video on juurikin tällainen.

Venäläisvideolla tavataan paksuihin talvivaatteisiin puettu apina, joka kulkee kuvaajana toimivan naisen kanssa lumisen pihan keskellä olevaan vajaan. Hämmästyttävän paljon pientä ihmistä muistuttava apina vierailee ladon sisällä häkkien takana olevien kanojen ja vuohen luona.

Paksuun toppatakkiin puetun apinan toilailuja kuvaava video jaettiin Reddit-sivustolla, minkä jälkeen se on levinnyt sosiaalisessa mediassa hämmästystä keräten. Vain yksi asia on varmaa: Video onnistuu herättämään huomattavasti enemmän kysymyksiä kuin tarjoamaan vastauksia.