Sormus soittaa puheluita – pian soitellaan kuin scifi-elokuvissa

Digi Lux · Stara.fi

Älysormukset ovat tehneet tuloaan jo muutaman vuoden ajan. Kehityksen myötä niihin saadaan koko ajan uusia ominaisuuksia, ja nyt Origami Labs on esitellyt puhelimena toimivan ORII-sormuksen. Kyseessä on hieman tavallista suurempi sormus, jota on kuitenkin ulkoisesti vaikea uskoa puhelimeksi.

Jatkossa matkapuhelinta ei enää tarvitse kaivaa esiin taskusta puheluihin vastatessa, sillä laite sujahtaa aamuisin sormeen ja pysyy siinä koko päivän. Puheluita ORII-älysormuksella soitetaan kuin vanhoissa scifi-elokuvissa, sillä etusormi toimii kuulokkeena ja sormus itsessään mikrofonina.

Sormus on yhteydessä taskussa olevaan matkapuhelimeen Bluetoothin välityksellä ja sen avulla voi puhelujen lisäksi käyttää matkapuhelinten virtuaaliavustajia ja jopa kuunnella musiikkia. Origami Labs hakee parhaillaan keksinnölleen joukkorahoitusta Kickstarter-palvelussa.